+45 96 15 30 00

28. juni 2022

Assistenter søges til Planteavls afdelingen hos Fjordland

Med afsæt i vores ambition om, at levere de skarpeste ydelser til vores kunder, søger vi et par strukturerede assistenter, der kan supplere vores planterådgivere hos Fjordland.

Vi forestiller os, at du er god til at sætte tingene i system og følger en opgave til dørs.
Arbejdsopgaverne vil spænde bredt, variere hen over året og kan fx være...
Registreringer af data i forskellige offentlige systemer
Hjælpe vores kunder med at få lavet fuldmagter og lign.
Understøtte planterådgiverne i deres daglige arbejde
Div. opgaver relateret til kundeservice og telefonbetjening
Vi sørger naturligvis for en god introduktion og grundig oplæring i opgaverne.
Vi forventer, at du...
Er initiativrig og tør at tage kontakt til vores kunder
Er systematisk og følger en opgave til dørs
Er en holdspiller og kan træde til, hvor der er behov for det
Har teknisk flair
Som udgangspunkt tilbyder vi en fuldtidsstilling på 37 timer, men er det i din interesse kan stillingen også tænkes som en deltidsstilling, dog med ekstra travlhed i perioden januar-maj.

Om din arbejdsplads bliver på vores kontor i Skive, Thisted eller Lemvig er helt op til dig. Dine nye kolleger står allerede klar til at tage godt imod dig, for hos Fjordland er vi hinandens succes.
Sådan søger du...
Kan du se dig selv hos os, så send din ansøgning samt tilhørende CV til job@fjordland.dk snarest muligt. Skriv ”assistent planteavl” i emnefeltet. Oplys gerne hvor du har set stillingsopslaget.

Send din ansøgning allerede i dag. Ansøgningerne vurderes løbende, ligesom vi afholder samtaler løbende. Derfor ansætter vi, så snart vi har fundet de rette kandidater til jobbet.

Kontakt Chef for Planteavl, Henrik Hornstrup, på hfh@fjordland.dk eller 2483 8822 for en uforpligtende snak.
Fjordland er en af Danmarks største landboforeninger, og samtidig er Fjordland en stor rådgivningsvirksomhed med ca. 210 medarbejdere fordelt på afdelinger i Skive, Thisted og Lemvig.
Vi rådgiver indenfor bl.a. økonomi & virksomhedsledelse, planteavl, miljø, natur & klima, ESG, jura & ejendomshandel, byggeri, kvæg og svinerådgivning og har specialister indenfor hvert felt.
Vi er som rådgivere ikke knyttet op på nogen, hverken kreditgivere eller andre af erhvervslivets interessenter. Vi tager kundens parti og har i dag en stadig voksende kundeportefølje af virksomheder fra alle grene af erhvervslivet.

hr@fjordland.dk
hr@fjordland.dk
hr@fjordland.dk
phone-handset linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram