+45 96 15 30 00

18. august 2022

Ejendomsmægler søges til Fjordland Mægler

Vi har travlt hos Fjordland Mægler, og vi har brug for endnu en dygtig ejendomsmægler, som brænder for at arbejde med køb, salg og udvikling.
Du motiveres af at skabe den bedste oplevelse for vores kunder, der ønsker at købe eller sælge landbrugsejendom og/eller privat bolig.

Dit primære arbejdsområde vil være kommission og salg af ejendomme, og opgaverne omfatter bl.a.:
Vurdering og kommissionering af bolig- og landbrugshandler
Opfølgning på sager og kunder
Kanvassalg
Salg af ejendomme og sagsbehandling heraf, samt sælgerrådgivning
Køberrådgivning
Evt. udarbejdelse af leje- og forpagtningsaftaler
Vi forventer, at du:
Er uddannet ejendomsmægler eller villig til at blive det
Er udadvendt og fleksibel (arbejde udenfor alm. arbejdstid og weekend forekommer)
Er serviceminded og sætter kundeoplevelsen i højsædet
Motiveres af at skabe resultater samt brænde for at være med til at løfte vores team til endnu større succes
Du vil have arbejdssted i Thisted, men vil være med til at dække hele Fjordlands område i nordvestjyske. Du vil blive en del af en større organisation med fokus på et godt tværfagligt miljø samt gode personalevilkår (fx fleksible arbejdstider, kantineordning, sundhedsforsikring mv.). 
Dine nye kolleger står allerede klar til at tage godt imod dig, for hos Fjordland er vi hinandens succes.
Sådan søger du...
Kan du se dig selv hos os, så send din ansøgning samt tilhørende CV til job@fjordland.dk snarest muligt. Skriv ”Ejendomsmægler” i emnefeltet. Oplys gerne hvor du har set stillingsopslaget.

Send din ansøgning allerede i dag. Ansøgningerne vurderes løbende, ligesom vi afholder samtaler løbende. Derfor ansætter vi, så snart vi har fundet de rette kandidater til jobbet.

Kontakt Gry Bacher Nielsen, Chef Jura & Mægler, på gbn@fjordland.dk eller 5153 6633 for en uforpligtende snak.

Vil du vide mere om Fjordland Mægler?

LÆS MERE
Fjordland er en af Danmarks største landboforeninger, og samtidig er Fjordland en stor rådgivningsvirksomhed med ca. 210 medarbejdere fordelt på afdelinger i Lemvig, Skive og Thisted.
Vi rådgiver indenfor bl.a. økonomi & virksomhedsledelse, planteavl, miljø, natur & klima, ESG, jura & ejendomshandel, byggeri, kvæg og svinerådgivning og har specialister indenfor hvert felt.
Vi er som rådgivere ikke knyttet op på nogen, hverken kreditgivere eller andre af erhvervslivets interessenter. Vi tager kundens parti og har i dag en stadig voksende kundeportefølje af virksomheder fra alle grene af erhvervslivet.

hr@fjordland.dk
hr@fjordland.dk
hr@fjordland.dk
phone-handset linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram