+45 96 15 30 00

24. august 2022

Fjordland søger chef til Miljø, Natur og Klima

Til områderne miljø, natur og klima søger vi en chef for 10 fagligt stærke medarbejdere, der yder rådgivning og faglig sparring til landbrugsvirksomheder i hele landet samt til bestyrelsen for Landboforeningen Fjordland.
Fjordland er en rådgivningsvirksomhed, som byder på fagspecifik og højt specialiseret rådgivning til den professionelle landmand og deltidslandbrug med udgangspunkt i Nordvestjylland. 
Afdelingen for Miljø, Natur og Klima tilbyder full line rådgivning. Ud over miljøgodkendelser, miljøledelse og miljøvurderinger tilbydes også rådgivning indenfor bl.a. anmeldeordning, myndighedskontakt, minivådområder, oplandskonsulentopgaver, naturtjek, projektansøgninger mv.
Miljø kort oversigt kontor miljøafdelingen fjordland
Miljø minivådområde fjordland oplandskonsulent reducering af kvælstof
Som chef for Miljø, Natur og Klima hos Fjordland får du mulighed for at sætte din faglighed i spil som sparringspartner for afdelingens rådgivere,  samtidig får du ansvaret for at skabe synlighed omkring afdelingens rådgivningsydelser udad til. 
Derudover får du en betydende rolle som fagligt og strategisk bindeled til bestyrelsen, hvor miljø, klima og natur gradvist får en større og større rolle.
Du bliver en del af Fjordlands chefgruppe, der arbejder for at realisere missionen om at være landbrugets foretrukne sparringspartner. Hos Fjordland lægger vi stor vægt på at være hinandens succes og det betyder, at samarbejde på tværs af faggrene og lokationer er i højsædet. Du sætter dit præg på forretningens udvikling gennem indsigt i den miljø- og klimapolitiske dagsorden.

Du får brede og frie rammer for dit arbejde, der bl.a. giver dig mulighed for i høj grad selv at tilrettelægge dit arbejde. Fjordland har kontorer i Skive, Thisted og Lemvig og du får kontor og medarbejdere på alle tre lokaliteter.
Som afdelingschef for Miljø, Natur og Klima forventer vi bl.a. at du:
Har lyst til at motivere og lede medarbejdere på tre lokaliteter gennem nærvær, nysgerrighed og samarbejde på tværs af huse og faggrupper
Har politisk tæft og vil arbejde med den miljø-, klima- og naturpolitiske dagsorden i en af landets største landboforeninger
Har strategisk udsyn og dermed naturligt vil være i løbende sparring og dialog med den øvrige ledergruppe om den langsigtede udvikling af Fjordland
Er fagligt stærk indenfor enten husdyrgodkendelser eller det åbne land – og har mod på at lære begge områder grundigt at kende.
Hos Fjordland lægger vi vægt på at rekruttere en chef, som kan og vil bidrage til virksomhedens og medarbejdernes udvikling og trivsel gennem nærvær, ledelse og strategisk tankegang. Du får derfor mulighed for faglig efteruddannelse efter behov eller direkte sparring med kolleger på områder, hvor du endnu ikke har opnået relevant erfaring.
Sådan søger du...
Kan du se dig selv hos os, så send din ansøgning samt tilhørende CV til job@fjordland.dk snarest muligt. Skriv ”Miljøchef” i emnefeltet. Oplys gerne hvor du har set stillingsopslaget.

Ansøgningsfrist: 15. september.

Kontakt Henrik F. Hornstrup, Chef Planteavl, på hfh@fjordland.dk eller 9615 3535 for en uforpligtende snak.
Fjordland er en af Danmarks største landboforeninger, og samtidig er Fjordland en stor rådgivningsvirksomhed med ca. 210 medarbejdere fordelt på afdelinger i Skive, Thisted og Lemvig.
Vi rådgiver indenfor bl.a. økonomi & virksomhedsledelse, planteavl, miljø, natur & klima, ESG, jura & ejendomshandel, byggeri, kvæg og svinerådgivning og har specialister indenfor hvert felt.
Vi er som rådgivere ikke knyttet op på nogen, hverken kreditgivere eller andre af erhvervslivets interessenter. Vi tager kundens parti og har i dag en stadig voksende kundeportefølje af virksomheder fra alle grene af erhvervslivet.
hr@fjordland.dk
hr@fjordland.dk
hr@fjordland.dk
phone-handset linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram