+45 96 15 30 00
Skræddersyet stilling

Miljøkonsulent Thorsten Dahl Pedersen var midt i sin drømme-praktik hos Danmarks Jægerforbund, da han fik et tilbud fra Fjordland, som han ikke kunne sige nej til.
SKRÆDDERSYET STILLING MED RUM TIL UDVIKLING
Jeg blev tilbudt en skræddersyet stilling, der indeholdt alt det, jeg gerne ville, fortæller Thorsten Dahl Pedersen. Primært ligger fokus på miljøgodkendelser, men der er også plads til at udvikle tilbud til kunderne omkring naturpleje.
DRØMMEPRAKTIK
Forestil dig, at du er midt i din drømmepraktik og har hovedet fyldt af alt det spændende, du har gået og fablet om i flere år. Sådan var situationen for mig, da opringningen kom fra miljøafdelingen i Fjordland.

Jeg sad på en stol hos Danmarks Jægerforbund, hvor jeg var i 4 ugers praktik. Og jeg gik 100% efter en fuldtidsstilling med fokus på mårhunde hos dem.

Jeg er naturinteresseret, jagtinteresseret og havde i flere år haft fokus på bekæmpelse af mårhunde i Danmark. Det var helt klart mit mål at bruge praktikken som et springbræt til en fuldtidsstilling, hvor jeg kunne koncentrere mig om mårhunde projektet.
EN SKÆBNESVANGER OPRINGNING
Jeg kendte Fjordlands miljøafdeling fra en 2-ugers praktik. Skolen havde sagt, at det var et godt sted. Det var det også. De gik seriøst ind i at gøre det til en god oplevelse for både mig og dem.

Nu ville Fjordland så gerne snakke med mig om et job hos dem. Tja, jeg tog imod invitationen til en kop kaffe, og så endte jeg i et job i miljøafdelingen i Fjordland – et job, der er skræddersyet til mig.
MIN VIDEN OG ERFARING TÆLLER
Her oplever jeg, at min erfaring og min viden bliver anerkendt og tæller med. Jeg får lov til at drible med egne projekter, f.eks. har jeg stablet en erfagruppe omkring naturpleje på benene.

Jeg har også en finger med i spillet omkring bæredygtighed og nyder sparring med dygtige kolleger om f.eks. naturgenopretningsprojekter.

Samtidig med fagligheden er der rum til at vokse på det personlige plan. Der er fokus på styrker og god tradition for at tale om det, der godt kan spænde ben for én en gang imellem.
EN FISK I VANDET
Jeg er en fisk i vandet, nyder kundekontakt og har lært at tænke i muligheder for kunden, når jeg f.eks. udarbejder miljøgodkendelser. Arbejdsopgaverne er faktisk mere interessante end forventet. Der er rig lejlighed til faglig sparring med kolleger, og introduktionen til jobbet og oplæring i de mange opgaver er sat i system og følges op. Det giver tryghed.
hr@fjordland.dk
hr@fjordland.dk
hr@fjordland.dk
phone-handset linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram