+45 96 15 30 00

Planterådgivere til grovfoder og økologi

til afdelingen i Thisted
Fjordlands Planteavlsafdeling er inde i en spændende udvikling med stadig stigende efterspørgsel efter faglig sparring på markplanlægning, markbesøg og rådgivning især inden for grovfoder og økologi
Vores kunder er forvænte med et højt niveau på service og rådgivning, og derfor hører vi gerne fra dig, hvis du er klar på at tage opgaven op i Fjordlands afdeling i Thisted.

I FJORDLAND FÅR DU

Egen kundeportefølje bestående af både større og mindre bedrifter
Grundig introduktion og nødvendig sparring til kunder og opgaver
Arbejdsmiljø med plads til fagligt nørderi, som du selv kan præge retningen af
Mulighed for at bo tæt på hav og fjord med Cold Hawaii og Nationalpark Thy i baghaven

ET KOMPETENT HOLD

Kunne du tænke dig at have en stor berøringsflade og udvikle stærke relationer til dine kunder, er det måske nu, du skal sikre dig en plads på holdet.
Du kikker ind i et spændende og meningsfuldt job, som du selv kan være med til at forme. En stor flok kolleger står klar til at tage godt imod dig, give dig sparring og sørger for, at du hurtigt finder dig godt tilpas.

HVEM ER DU...

Du er først og fremmest en teamplayer, og så tager du ansvar. Det er et plus, hvis du er specialist i grovfoder og økologi -gerne i kombination med erfaring inden for driftsledelse, men tøv ikke med søge stillingen.
To planterådgivere fra Fjordland
Vil du være vores nye kollega?

SEND OS DIT CV OG DIN ANSØGNING

Hvis du er interesseret i stillingen, så send os dit CV og en ansøgning på job@fjordland.dk, hvis du er vores nye planterådgiver. Mærk din ansøgning med "Planterådgiver Thisted". Angiv også, hvor du har set opslaget. 

KONTAKT...

Henrik Hornstrup, chef for planteavl, på tlf. 2483 8822, hvis du har spørgsmål til jobbet.

ANSØGNINGSFRIST

Samtaler afholdes løbende, så send os en ansøgning med det samme.
hr@fjordland.dk
hr@fjordland.dk
hr@fjordland.dk
phone-handset linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram