+45 96 15 30 00

18. august 2022

Sagsbehandler søges til mæglerafdelingen hos Fjordland

Med afsæt i vores ambition om, at levere de skarpeste ydelser til vores kunder, søger vi en servicemindet sagsbehandler, der kan supplere vores ejendomsmæglere og jurister hos Fjordland.

Vi forestiller os, at du er god til at sætte tingene i system og følger en opgave til dørs.

Arbejdsopgaverne omfatter bl.a.:

Sagsforberedelse af vurderinger og emner der skal til salg/handles
Eftersagsbehandling af mæglersager og øvrige handler
Tinglysning af skøder
Opfølgning og telefonekspedition

Vi forventer, at du:

Er initiativrig og tør tage kontakt til vores kunder
Er systematisk og følger en opgave til dørs
Er servicemindet
Er en holdspiller og kan træde til, hvor der er behov for det
Kendskab til landbruget er en fordel, men det er ikke et krav.
Du vil have arbejdssted i Thisted, men vil være med til at dække hele Fjordlands område i nordvestjyske. Du vil blive en del af en større organisation med fokus på et godt tværfagligt miljø samt gode personalevilkår (fx fleksible arbejdstider, kantineordning, sundhedsforsikring mv.) 
Dine nye kolleger står allerede klar til at tage godt imod dig, for hos Fjordland er vi hinandens succes.
Sådan søger du...
Kan du se dig selv hos os, så send din ansøgning samt tilhørende CV til job@fjordland.dk snarest muligt. Skriv ”Sagsbehandler” i emnefeltet. Oplys gerne hvor du har set stillingsopslaget.

Send din ansøgning allerede i dag. Ansøgningerne vurderes løbende, ligesom vi afholder samtaler løbende. Derfor ansætter vi, så snart vi har fundet de rette kandidater til jobbet.

Kontakt Gry Bacher Nielsen, Chef Jura & Mægler, på gbn@fjordland.dk eller 5153 6633 for en uforpligtende snak.

Vil du vide mere om Fjordland Mægler?

LÆS MERE
Fjordland er en af Danmarks største landboforeninger, og samtidig er Fjordland en stor rådgivningsvirksomhed med ca. 210 medarbejdere fordelt på afdelinger i Lemvig, Skive og Thisted.
Vi rådgiver indenfor bl.a. økonomi & virksomhedsledelse, planteavl, miljø, natur & klima, ESG, jura & ejendomshandel, byggeri, kvæg og svinerådgivning og har specialister indenfor hvert felt.
Vi er som rådgivere ikke knyttet op på nogen, hverken kreditgivere eller andre af erhvervslivets interessenter. Vi tager kundens parti og har i dag en stadig voksende kundeportefølje af virksomheder fra alle grene af erhvervslivet.
hr@fjordland.dk
hr@fjordland.dk
hr@fjordland.dk
phone-handset linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram