+45 96 15 30 00

4. april 2022

Godt udbytte og en del af teamet fra dag ét

Der var mange gode grunde til, at jeg gerne ville i praktik hos Fjordland. Jeg har altid interesseret mig for landbrug og i høj grad planteavl, og da det er et af Fjordlands primære arbejdsområder, var det helt oplagt for mig.

Oven i det, er Fjordland i en rivende udvikling, hvilket kun gjorde det mere interessant.
På min uddannelse som jordbrugsteknolog er der indlagt to praktikperioder. Den første praktikperiode afholdt jeg ved Fjordlands Lemvig afdeling. Her blev jeg virkelig inkluderet, fik ansvar, og generelt var det et kanon godt praktiksted. Dette gav mig blod på tanden for også at tage min anden praktik ved Fjordland.

Ydermere har jeg en tilknytning og kendskab til lokalområdet omkring Fjordlands Skive afdeling, hvilket også var et stort plus.
Hans Kudahl, praktikant i planteavl fra februar til april 2022 

En del af teamet fra dag ét

Allerede på første dag havde man en følelse at af være en del af holdet. Jeg blev taget rigtig godt imod og blev hurtigt kastet ud I arbejdsopgaver tilsvarende hvad mine kollegaer lavede. Samtidig var de kanongode til at inkludere mig og lyttede til de input, jeg kom med.

Da jeg var til samtale ang. praktikken, var de rigtig gode til at lægge en klar køreplan for min praktik, så det hele tiden var klart, hvad jeg skulle lære hvornår. Det mindede meget om en plan, som nyansatte får. Dette var med til at gøre forløbet endnu mere motiverende for mig.
Planterådgiver Peter Westphael i marken

Godt udbytte af praktikken

Under praktikken har jeg haft mange forskellige opgaver, som der har været mange lag og kompleksitet i. Dette har jeg lært rigtig meget af, og det er helt sikkert opgaver, som man vil møde lignende i et fremtidigt job. Samtidig har det været superfedt at få brugt alt den teori, man har i rygsækken fra uddannelsen og få det foldet ud i den virkelige verden.

Praktikken ved Fjordland har alt i alt været lærerigt både på det faglige, men også på det personlige plan. Det er en virksomhed, der varmt kan anbefales til andre, der overvejer Fjordland som praktiksted.

Vil du også gerne i praktik hos Fjordland?

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har lyst til at komme i praktik. Vi kan tilbyde rigtig mange faggrene.
RING TIL OS NU
hr@fjordland.dk
hr@fjordland.dk
hr@fjordland.dk
phone-handset linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram