+45 96 15 30 00

OFFENTLIGGJORT: 22. september 2022

Vi søger endnu en kompetent planterådgiver hos Fjordland i Thisted

Kan du se dig selv i en stilling som planterådgiver – så er det måske dig, vi søger.

Med afsæt i vores strategi, har vi et stort ønske om at komme tættere på vores kunder. Netop derfor har vi brug for endnu en stærk medspiller til vores team af planterådgivere i Thisted.


Kan du se dig selv…
tage initiativ til at have kontakten med landmænd?
have ansvar for egen kundeportefølje, som efterspørger kompetent faglig sparring?
yde kompetent rådgivning med udgangspunkt i den enkelte landmands ønsker og behov?
arbejde fagligt, gerne helt nørdet, hvor du selv kan præge retningen?
indgå i en afdeling med knap 30 andre fagligt nørdede planterådgivere og assistenter?
Som planterådgiver hos os bliver en af dine primære arbejdsopgaver at lave mark- og gødningsplaner, telefonrådgivning og markbesøg hos dine kunder. Men du kommer naturligt omkring forskellige opgaver, da arbejdsopgaverne følger årets gang i marken og på kontoret. En af fordelene ved det er, at du kan komme i marken, når vejret er godt.
Vi tilbyder dig…
en fast 37 timers stilling
et stærkt og professionelt team af kollegaer, fordelt på tre lokationer og flere forskellige faggrene
et miljø, hvor der er højt til loftet og nye idéer bliver taget seriøst
en uformel omgangstone med plads til humor
Din arbejdsplads vil blive i Thisted og dine nye kolleger står allerede klar til at tage godt imod dig, for hos Fjordland er vi hinandens succes. Vi sørger naturligvis for en god introduktion og oplæring.
Sådan søger du...
Kan du se dig selv hos os, så send din ansøgning samt tilhørende CV til job@fjordland.dk snarest muligt. Skriv ”planterådgiver” i emnefeltet. Oplys gerne hvor du har set stillingsopslaget.

Send din ansøgning allerede i dag. Ansøgningerne vurderes løbende, ligesom vi afholder samtaler løbende. Derfor ansætter vi, så snart vi har fundet den rette kandidat til jobbet.

Kontakt Chef for Planteavl, Henrik Hornstrup, på hfh@fjordland.dk eller 2483 8822 for en uforpligtende snak.
Fjordland er en af Danmarks største landboforeninger, og samtidig er Fjordland en stor rådgivningsvirksomhed med ca. 210 medarbejdere fordelt på afdelinger i Skive, Thisted og Lemvig.
Vi rådgiver indenfor bl.a. økonomi & virksomhedsledelse, planteavl, miljø, natur & klima, ESG, jura & ejendomshandel, byggeri, kvæg og svinerådgivning og har specialister indenfor hvert felt.
Vi er som rådgivere ikke knyttet op på nogen, hverken kreditgivere eller andre af erhvervslivets interessenter. Vi tager kundens parti og har i dag en stadig voksende kundeportefølje af virksomheder fra alle grene af erhvervslivet.

hr@fjordland.dk
hr@fjordland.dk
hr@fjordland.dk
phone-handset linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram