+45 96 15 30 00
Man kan godt få indflydelse her

Jesper var ikke i tvivl, da han så, at Fjordland søgte en planteavlskonsulent.

Han kendte virksomheden fra sit praktikophold i foråret 2018 og ville gerne tilbage.

Tilbage til hvad mon ?
HØJT TIL LOFTET
Tilbage til et ikke for stort sted med en lidt mere intim atmosfære, fortæller Jesper. Jeg vidste jo fra min praktiktid, at der er højt til loftet i Fjordland. Samtidig oplevede jeg, at alle snakkede med alle – også direktøren, når man løb ind i ham på gangen.
PRAKTIKPLAN HOLDT KUN EN UGE
Man kan få lov at sætte sit præg på tingene, og har man en idé, er det ikke svært at få lov til at løbe med den, fortæller Jesper.

F.eks. holdt uddannelsesplanen for mit praktikophold kun den første uge. Jeg havde nemlig fundet ud af, at jeg gerne ville lave forsøg med kålbrok i raps, fordi jeg havde en teori om, at man ved at screene marker kunne tage højde for kålbrokken med f.eks. kalk eller ved at vælge en bedre egnet sort. – Det betød at uddannelsesplanen veg for jordprøvetagning, såning, plantebedømmelse og alt det, der følger med forsøgsarbejde. Jeg oplevede faktisk også, at min erfaring fra forsøgsarbejdet blev anerkendt. Jeg blev bedt om at holde oplæg ved et opstartsmøde for erfagrupper. Det var ret fedt at kunne bidrage fagligt.

Jeg nåede også at få indblik i en anden side af jobbet som planteavlsrådgiver – jeg sad ved siden en kollega, når han lavede mark- og gødningsplaner og EU-ansøgninger.

Fjordland ville gerne have ansat Jesper, da han var færdiguddannet, men på det tidspunkt var der ikke opgaver nok til yderligere en planteavlsrådgiver.

Det var der så i efteråret 2019, hvor Jesper startede som ”ny” mand i afdelingen.
VÆRDSAT FOR DEN, JEG ER
Der hersker en ånd i afdelingen om, at man ikke kan stille dumme spørgsmål. Man får altid et godt svar, fortæller Jesper. Det har været rart at få lov til at gå fra at være ”en dum skoledreng” til, at kollegerne nu også kommer til mig med spørgsmål.

Mine kolleger er rare og gode mennesker – ikke bare kollegaer. Afdelingen er lidt en ”familie 2.0-agtig” størrelse. Her kan man også snakke personligt og alligevel være et privat menneske. Alle er lige. Ingen går op i titler. Vi skal få det til at fungere sammen. Vi er fælles om at lave et godt stykke arbejde og fungere godt i teamet.

Jeg føler mig værdsat for den, jeg er og det arbejde, jeg lægger for huset og kollegerne og ikke kun for det, jeg skaber på bundlinjen.
hr@fjordland.dk
hr@fjordland.dk
hr@fjordland.dk
phone-handset linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram