+45 96 15 30 00

25. marts 2022

Økonomi, ja tak! Jeg er ikke længere i tvivl

Hvis du sætter pris på et praktikforløb med udfordringer og muligheder, så er Fjordland stedet dig. Igennem min 3 måneders praktikforløb i forbindelse med finansøkonomuddannelsen, har jeg lige fra første dag følt mig på lige fod med de andre medarbejdere. Fjordland er meget seriøse med, at gøre det til en god oplevelse at være praktikant.
Det er også vigtigt at påpege, at jeg fra første dag havde god kontakt med afdelingslederen ( i Økonomiafdelingen) og fik en rigtig fin rundvisning i hele huset. Jeg blev hurtigt introduceret til de forskellige platforme, som bliver anvendt i dagligdagen af revisorassistenterne hos Fjordland.

Som praktikant hos Fjordland får man en oplæringsansvarlig, som man følger igennem hele praktikforløbet. Det har for mig, rent personligt, været en rigtig god oplevelse.
Jeannette Sørensen
Praktikant i økonomiafdelingen hos Fjordland fra januar 2022 til marts 2022
Mine arbejdsopgaver har været meget fokuseret på bogføring og moms, og sidemandoplæring vedr. opstart af årsrapporter, samt andre ad hoc-opgaver. Dette har resulteret i, at jeg ikke længere er i tvivl om, at det netop er det her jeg vil arbejde med! Jeg har følt mig værdsat, for det arbejde jeg har udført, og fået ros for mine kompetencer indenfor området. Man får endvidere lov til at deltage i relevante møder på lige fod med alle andre medarbejdere.
Fleksibiliteten og tilgangen til at jeg skulle prøve at løse opgaverne selvstændigt, gjorde at jeg følte mig som en af medarbejderne og ikke blot en praktikant. Man får virkelig lov til at opleve virkeligheden af hverdagen som revisorassistent og det er helt klart noget værd!

Vil du også gerne i praktik hos Fjordland?

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har lyst til at komme i praktik. Vi kan tilbyde rigtig mange faggrene.
RING TIL OS NU
hr@fjordland.dk
hr@fjordland.dk
hr@fjordland.dk
phone-handset linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram