+45 96 15 30 00

OFFENTLIGGJORT: 4. juli 2022

Fjordland søger revisor

Er du vild med tal, tæt kundekontakt og gode kolleger?


Kunderne venter og kollegerne i Fjordland står klar til at tage imod dig og hjælpe dig godt i gang med opgaverne, for hos Fjordland er vi hinandens succes.

Fjordlands afdeling for Økonomi & Virksomhedsledelse er en forretningsorienteret afdeling med stærke profiler indenfor virksomhedsrådgivning, skat, revision og regnskab.

Afdelingen samarbejder tæt med både mæglerafdelingen
og den juridiske afdeling, hvor kolleger er specialiserede i bl.a. handler, selskabsdannelser, almen erhvervsret og juridiske aspekter.

Kunderne ligger i spændet fra selskaber til enkeltmands-virksomheder med deraf følgende meget forskellige behov for assistance og sparring.

Kunne du tænke dig at servicere en kundeportefølje med
opgaver inden for skat, revision og regnskab, og være med til at udvikle områderne, så er du måske en af vores nye kolleger.

Hos os får du

stor variation og fleksibilitet i opgaverne
en flok rigtig gode kolleger, som er vant til at hjælpe
hinanden
et åbent miljø, hvor nye idéer bliver taget seriøst
mulighed for at præge og udvikle forretningsområderne
mulighed for relevant efter- og videreuddannelse
fleksible arbejdsrammer
Vi tilbyder
Frihed under ansvar og fleksible arbejdstider. Du vil møde en flok gode kolleger, som i et uformelt miljø sætter pris på tæt samarbejde og sparring på tværs af de faglige afdelinger.
Om din arbejdsplads bliver på vores kontor i Skive, Thisted eller Lemvig er helt op til dig.

Vi forventer at du

trives med faglige udfordringer og tæt kundekontakt
leverer på et højt serviceniveau
er ambitiøs, udadvendt og fagligt nysgerrig

Sådan søger du

Du sender din ansøgning med CV på mail til job@fjordland.dk og skriv ”Revisor” i emnefeltet. Angiv gerne, hvor du har læst om/set jobbet.

Kontakt chef for økonomi & virksomhedsledelse, Flemming Pedersen, på tlf. 9615 3073, hvis du har spørgsmål til jobbet.

Vi vurderer og ansætter løbende, så vi opfordrer dig til at sende din ansøgning hurtigst muligt.
SEND DIN ANSØGNING OG CV
Fjordland er en af Danmarks største landboforeninger og samtidig er Fjordland en stor rådgivningsvirksomhed med ca. 210 medarbejdere fordelt på afdelinger i Lemvig, Skive og Thisted. Vi rådgiver indenfor bl.a. økonomi & virksomhedsledelse, planteavl, miljø, natur & klima, jura, byggeri, kvæg og svinerådgivning og har specialister indenfor hvert felt. Vi er som rådgivere ikke knyttet op på nogen – hverken kreditgivere eller andre af erhvervslivets interessenter. Vi tager kundens parti og har i dag en stadigt voksende kundeportefølje af virksomheder fra alle grene af erhvervslivet.
hr@fjordland.dk
hr@fjordland.dk
hr@fjordland.dk
phone-handset linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram